Retourbeleid

Retourbeleid

Retourneren
Als je niet tevreden bent met de artikelen die je hebt besteld, heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. In dit geval moet de bestelling aan de volgende voorwaarden voldoen:

 1. Het product is in nieuwstaat en bevat nog steeds alle bijbehorende onderdelen en de verpakking is in dezelfde staat als bij ontvangst van het product.
 2. Normaal gebruik van het product is evident, breuk door onzorgvuldig gebruik is uitgesloten.
 3. Producten waarbij hygiëne belangrijk is zijn grondig gereinigd voordat deze geretourneerd worden.
 4. Het product is direct bij ontvangst als defect aangemeld.
 5. Wij hebben het recht om de consument verzendkosten in rekening te brengen.
 6. Een retour wordt binnen 7 werkdagen verwerkt en als aan de voorwaarden is voldaan, wordt deze binnen deze periode bevestigd

*We behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als we vermoeden dat de artikelen zijn gebruikt of beschadigd zonder dat dit onze schuld is.

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Als je bestelling aan de retourvoorwaarden voldoet moet je het een e-mail sturen naar info@quality-commerce.com om het retourproces te starten. Zorg ervoor dat de e-mail het volgende bevat:

 • Ordernummer
 • Volledige naam
 • Adres
 • Reden voor de retouraanvraag
 • Foto van het product in geval van schade

Na ontvangst van de retouraanvraag nemen bij contact met je op voor de verdere afwikkeling zoals het retouradres. Stuur de retour nooit naar de afzender die op het pakket staat. De consument is verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren. Om het retourproces zo snel mogelijk te maken vragen we je om een bevestiging te sturen wanneer je deze verzonden hebt.

 

Herroepingsrecht
De consument heeft een herroepingsrecht in overeenstemming met de volgende bepaling als de consument een natuurlijke persoon is die een rechtshandeling verricht voor doeleinden die niet overwegend verband houden met zijn of haar commerciële of professionele activiteit:

De herroepingstermijn is 14 dagen vanaf de dag waarop jij of een door jou genoemde derde partij, die niet de vervoerder is, de goederen heeft ontvangen of geaccepteerd. Omdat we werken met een volledig geautomatiseerd systeem worden bestellingen uitgevoerd zodra ze zijn geplaatst. Daarom kunnen we het verzendproces niet onderbreken tot de levering.

Om je herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons door middel van een e-mail informeren over je beslissing om de overeenkomst te herroepen. De herroeping is voltooid wanneer we de goederen hebben ontvangen. De kosten voor het retourneren van de goederen zijn voor rekening van de koper.

Zendingen die al onderweg zijn
Aangezien onze goederen vanuit Azië worden verzonden kunnen er langere levertijden zijn waar we geen controle over hebben. Als de goederen al onderweg naar jou zijn is annulering niet mogelijk. Wacht tot je de goederen hebt ontvangen en retourneer ze dan naar ons. Je kunt ons van te voren wel alvast informeren over je annulering.

 

Terugbetaling van retour
Wanneer de retour is afgerond zal de terugbetaling uiterlijk binnen 14 dagen plaatsvinden. De terugbetaling zal plaatsvinden via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de bestelling is betaald.