Verzendbeleid

Verzendbeleid

Levertijd
Zodra je een bestelling hebt geplaatst, duurt het 1-3 werkdagen om de bestelling te verwerken. Doordeweeks duurt dit één werkdag maar als je op vrijdagavond of in het weekend bestelt kan het iets langer duren. Zodra je bestelling is verwerkt wordt deze verzonden en de levering duurt gemiddeld 8-12 werkdagen.

Verzendkosten
Wij dekken de verzendkosten voor elke bestelling. Al onze producten worden 100% gratis bij je thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid vereist.

Een bestelling plaatsen
Het bestelproces bij Minttro is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Eerst moet je naar de productpagina gaan en het product dat je wilt aan je winkelwagen toevoegen. Hier is het belangrijk om te controleren of je de juiste varianten hebt geselecteerd. Als alles in orde is kun je afrekenen. Tijdens het afrekenen moet je de juiste adresgegevens invoeren, zorg ervoor dat alle informatie correct is. Als blijk van waardering voor onze klanten betalen wij altijd de verzend- en leveringskosten. Bij de betaalopties heb je de keuze tussen verschillende betaalmethoden. Alle betaalopties zijn SSL-versleuteld, wat betekent dat je altijd kunt rekenen op een veilige betaalomgeving. Volg de instructies van de betaalprovider om je bestelling af te ronden. Als je problemen hebt met je bestelling kun je altijd contact met ons opnemen.

Bestelling verzenden
Heb je het perfecte product op onze website gevonden? Dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk van genieten! Daarom zorgen wij ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk wordt verwerkt en verzonden. Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen voor onze producten kunnen rekenen hebben we ervoor gekozen om pakketten in grote hoeveelheden te verzamelen en allemaal tegelijk te verzenden zodra we onze minimale hoeveelheid hebben bereikt. We hopen op je begrip en bereidheid om ons te helpen een betere en gezondere wereld te creëren.